Final de vara

Spectacolul lumii continua ! De la malul marii,pescarusii tipa si valurile unduite ne aduc sticle cu mesaje universale de iubire.Vara asta, mi-am adunat fluturii din stomac si i-am conservat intr-un album, pentru vara viitoare. Mi-am spalat trupul,cu florile de alge din mare si mi-am pus scoici la gat,sa salut conturul verii de demult.M-am aliat cu scoicile de pe malul marii si mi-am pus dorinte,imaginandu-mi ca sunt intr-un lan de flori rosii, salbatice.Prizoniera a necunoscutului,marea , mi-a spart lacatele bolii si energiile divine, au curs prin oasele mele si le-a afanat cu niscaiva saruri. Sarea marina este raspunsul la succesul acestui plan, maret!

Soarele ,de multe ori, prea exploziv pentru al nostru „tete”,ne-a imbaiat de dimineata pana seara si cantaretii de la terase, ne aduceau pe unde, valurile muzicii romantioase. Ce fericire ca m-am trezit, azi , alaturi de tine , mare! Albastrul tau, imi inspira sperante, nebanuite, ecuatii neinvatate si vise nevisate!

Si la rasarit am simtit aerul de mare, amar si sarat.Soarele se desprindea in unduiri coloidale, pe apa si cerul isi dona singurul astru de la acea ora, marii. La  apus pe partea de sud  a lumii acesteia, am apus si noi intr-un suras final al acestor zile de august.

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.