Fantezie si adevar

Mirosul mortii aparu de dupa coltul cladirii, unde se vindeau briose colorate. Ca un strugure  acru ce se strepezeste intre dinti, imi veni gustul mortii, mult mai amar si fatal. Eram intr-o tara, unde copiii erau supusi eutanasierii, daca aveau o boala cumplita si irecuperabila. Oamenii de pe strada , pareau niste marionete , ce se supuneau legilor fatidice ale acestui stat.

Ajunsa de pe planurile  mioritice ale Romaniei, dintr-o tara, unde inca se mai mananca mamaliga, asa cum faceau taranii  si acuma 2000 de ani si unde muntii si colinele ne amintesc , ca poate aici a fost sanul raiului, lui Adam si al Evei. Taramul unde ,  conform legendei, a fost creata Eva din coasta lui Adam si unde au fost primii oameni biblici, dupa unii cercetatori.

In opozitie, Belgia, era ca si cum ar fi rupta de restul lumii, ajunsa la masuri demonice de eutanasiere a copiilor, precum Olanda, care are aceasta lege de mai multi ani.

Ma sprijinii de un zid , gol si sec, al unei biserici, ce era goala si in care ardeau doua lumanari albe si groase. Unde am nimerit Doamne? Toata tara se transformase intr-o uriasa bula a mortii-tara unde eutanasierea era la ea acasa. Ma cutremurai din toate incheieturile si imi zisei in gand:Dumnezeu nu  vrea aceasta tara, cu conducatori  demonizati si cu o putere ce conduce toata Europa!Fiii ei, au devenit Iude si Hitleri!

Iisus statea departe si privea copilul de dincolo de gard , ce se juca cu o bicicleta galbena. Copilul nu stia ce  il asteapta in ziua de maine, dar Iisus stia la ce parintii lui il vor condamna, in ziua de maine. Cerul ploua neincetat si lumea aceasta era doar un peisaj apocaliptic, care nu auzise niciodata de Evanghelia iubirii.

„Cu urechile  lor vor asculta si nu vor auzi si cu ochii  lor vor privi, si nu vor vedea”. Caci Dumnezeu le-a astupat simturile, ca sa priveasca dar sa nu vada.sa asculte si sa nu auda.

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Un gând despre „Fantezie si adevar”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.