Cand mi-a cedat bateria la masina

M-am trezit intr-o dimineata, am pus de cafea si suava ca o floare, am plecat la cumparaturi la supermarketul din Sectorul doi. Eram eu cu sora mea si cu ziua care se crapase  de rasarit , de mai bine de 3 ore! Ati inteles, ca era in jur de ora 8, cand diminetile pe malul Dambovitei sunt sculptate cu parfum de motorina si de graba in trafic. Cine sunt eu? chintesenta soferitei, care nu stie prea multe despre motorasul din partea din fata si stie mai multe despre volan si schimbatoarele de viteza. Ma sui in masina cu a mea „sorella” si dau sa pornesc, dar masina refuza sa se conformeze! Ma dau jos cu tocurile de 12 centimetri si cu fusta minijup, pe care o ador si ma uit neputincioasa la fieraria, care pentru mine este in limba incerta, vietnamezo-Africana. Ce e de facut soro? Sa sun la service, nu sunt sigura ca  o sa-mi rezolve masina astazi. Sa il chem pe vecinul de bloc, Mariusica, baiat bun si saritor, nu stiu daca poate sa imi porneasca masina la contactul cu cabluri, mai ales ca masina mea, are motor diesel si ii trebuie mult curent, ca sa porneasca! Dar ii zic sorumii: No, bine, trebuie sa il chem pe Mariusica, baiat bun si fara frica , care si in alte dati m- a scapat din relatia mea incerta cu masina mea! Zis si facut. Mariusica s-a infiintat in 5 minute in fata blocului si statea si admira chinezaria si multitudinea de fiare. Zice: E moarta bateria! Ca sa ti-o scimb eu,  nu am sculele necesare si o baterie necesita autorizatie din partea unui service, care sa ateste ca alternatorul incarca bateria corect. Asa  ca madam, tot la service ajungi!

Enervata de situatie, ii zic lui Mariusica, baiat fin si fara frica: Bine, ma Mariusica, dar nu mai exista nici o solutie pentru bateria asta faimoasa? Ca m-am saturat de serviceurile unde am luat tepe din alea mari, mai ales ca bugetul meu este pe sponci, de cand m-am intors din vacanta din Grecia! La care Mariusica imi zice: Ma, sa stii ca ar mai fi o solutie: situl ” Bateriiauto.net”, care are de vanzare baterii auto si  acumulatori auto si baterii auto cu montaj la domiciliu. Asta e ma Marius! Asa te vreau! Doamne iti multumesc ca mai exista oameni profesionisti in tara asta! Asa ca, a pus mana pe telefon si a facut Marius, o comanda la „bateriiauto.net”! Acuma , imi zice Marius, intrebarea este ce baterie preferi? Baterie auto Rombat sau baterie auto Varta? Eu ti-a s recomanda bateria Varta, caci este mult mai rezistenta si la un pret mai bun, caci nu-ti vreau decat binele si poate iesim si noi la un suc, ce zici? „Lasa sucul acuma si fa comanda de baterie Varta, caci auzisem de la un coleg de birou, ca  este ultraperformanta fata de alte baterii mai slabute , si care au si pretul mai mare si ca are o viata sporita prin tehnologia Power Frame.  Este  o baterie performanta si sigura si este destinata masinilor micute, cum este si masina mea de femeie independenta si  clasica.

Asa ca intr-o ora, s-au si prezentat doi baieti profesionisti, cu bateria la purtator si au montat-o , au luat-o pe cealalta, ca nu de alta, dar are vre-o 10-15 kg si m-au scapat astfel de o aventura pe la serviceul auto si de bani aruncati pe fereastra, pentru masina mea cea scumpa si rapitoare!

Asta a fost Aventura motorului, de care sunt pasionata de o viata si totusi am avut nevoie de persoane specializate , care sa ma poata indruma in aceasta aventura. Va plac masinile? si mie! Dar nu uitati de bateriile lor si de profesionistii de la bateriiatuto.net, care va scapa de nevoi, in orice imprejurare!

Acest articol este scris pentru concursul Superblog 2015.

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.