Miticul ceai, este o licoare  super influenta, pe care o savureaza chinezii, ca poporul cel mai legat de arta ceaiului. Vara asta, ar fi bine, sa inlocuim cafeaua cu ceaiul si asta am de gand si cu prietenii mei, de aici, din Bucuresti. N-oi fi avand eu prieteni chinezi, care sa ma invete cum sa beau ceaiul alb, ceaiul negru, sau ceaiul verde, in cescute de portelan, albe, pictate cu migala de chinezi, dar prietenii mei, cred ca vor aprecia  ceaiurile de pe situl Arta ceaiului-pentru ceainaria de acasa, unde se servesc ceaiuri reci si racoroase, pentru zilele toride de vara. Cu siguranta, nu ma dau inapoi sa le cumpar de pe acest site, un ceai veritabil-Ice Tea-, care este o varianta buna la sucurile carbogazoase, care sunt pline de chimicale si de toate sambetele posibile ale substantelor daunatoare, organismului. De aceea, va recomand un Ice Tea, racoros, din plante atent selectate, de o calitate si de o aroma minutios preparata, de acesti producatori. Eu mi-as cumpara ceaiul Juicy Raspberry, care contine ceai alb si ceai verde, cu coacaze si zmeura, la calitatea de 5 stele si la pretul infim, de 3.49 lei:-juicy-raspberry

Ingrediente: Ceai alb Shou Mei, ceai verde Ceylon, Sencha, stafide, coacaze rosii , aroma,zmeura (min. 2.4% )

Temperatura:

70°C

Dozaj pe portie:

2 gr

Timp de preparare:

2-3 minute

Nivel teina:

Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute. Pentru Ice Tea folositi o cantitate dubla de ceai (4 grame) si adaugati cuburi de gheata dupa infuzare.

Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare

Recomandari de servire: In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui. Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare.

Merge cu: orez, salate simple si cu ce iti mai doresti tu!!!! Ceaiul Juicy Raspberry, este un ceai elegant, dulceag, datorita gramajului potrivit de zmeura. Are un procedeu de procesare minim si  stiind ca frunzele trebuie culese intr-o anumita perioada a anului si la o anumita ora, cu siguranta, ceaiul alb isi va da aroma optima , pe care doar tu o poti savura. De asemenea, procesul de uscare a frunzelor de ceai alb, s-a desfasurat in asa fel, incat frunzele nu s-au oxidat prea tare, ceea ce inseamna ca au fost lasate mai putin la uscat si astfel, ceaiul si-a pastrat o cantitate mai mare de antioxidanti, mai mare decat ceaiul verde, sau ceaiul negru. Daca va infruptati cu aceste ceaiuri, de pe situl Arta ceaiului, veti beneficia de arome magistrale, sanatatea conservata in termeni de plante  fine, voie buna, socializare la cote inalte  cu un drog inofensiv, agramat in materie de chimicale si fuzionat cu alte si alte  plante, fructe si mirodenii.

Tot pe situl Arta ceaiului, gasiti cadouri pentru copii si bunici, ca de exemplu ceainicul Five o’clock, pentru a savura ceaiul de ora 5, englezesc  si elegant, fie ca sunteti un gentelman sau o lady.

just-for-you-50cana-sticla-fructecutie-depozitare-ceai-silverrfive-o-clock