Alina, biciclista!

 

 

download (3)
http://www.oradeainimagini.ro

Eu,  mai nou, m-am apucat de sport! Merg in parcul Tineretului si inchiriez o bicicleta  galbena si fac miscare cu bicicleta, prin parc. Sportul asta de ciclista, mi-a placut dintotdeauna, de cand eram fata cu bicicleta portocalie, ca portocala si invatam sa merg pe ea. Mai tarziu, pe la 18 ani, faceam curse de bicicleta , de cativa kilometri si ma simteam usoara la trup si la suflet, ca o pana in vant! Mai tarziu, am ajuns din nou la bicicleta, vechiul meu hobby!- este un punct la care am ajuns dupa o perioada de cativa ani, in care nu am  mai avut timp sa fac sport. Vesnica scuza, veti spune! Sau poate ca am tot amanat, ca stiti zicala  proverbiala, ca daca nu faci sport azi, amani de pe o zi pe alta si nu mai faci sport nici maine si nici poimaine. Sa-mi fie rusine! -un corp gratios, cu transpiratie se tine!! Miscarea este buna pentru sanatate, buna dispozitie si pentru  adrenalina pe care o varsa in fizicul nostru!

Nu o sa va explic mecanismul anatomo-fiziologic, dar cand ajungi la concluzia  ca ar fi bine sa mai dai niste kilograme jos , si ai ajuns  la concluzia asta, tu de una singurica si chestia e ca daca te mai apuci si de sport, ai ajuns deja la un alt nivel de evolutie!! Unul superior si destul de avantajos, pentru tine!! E ca atunci cand un muzician incearca sa scrie o melodie si nu ii reuseste din prima, sau un scriitor incearca sa scrie o carte, dar nu ii vin ideile! Asa si cu incepatorul in sport- ar face , dar nu ar face miscare, corpul e greoi, fundul e greu, spatele doare, oasele dor, cheful nebun e prins in pioneze si adrenalina nu vine decat dupa cel putin o ora de miscare sustinuta!  Plus ca in afara de asta, mai ai avantajul ca prin miscare, te debarasezi de gandurile negative si de stress, cu care ne confruntam toti!

images (1)
danemarca.dk

Bicicletele de pe Evo mag.ro, sunt fantastice, numai pentru ca au doua roti si nu numai atat! Sunt de o calitate exceptionala, la un pret foarte bun! Si  de pe 26- 31 iulie, sunt multe reduceri la: biciclete fitness, trambuline fitness, aparate de intretinere musculara, intr-un cuvant aparate de sport si fitness si aparate pentru sporturi de vara.

Daca v-ati pus gand rau sa va apucati de sport, aveti doua atuuri:

  • aveti produse de calitate de la Evo mag.ro
  •  aveti exemple in jurul vostru, care sa va dea impulsul necesar. In toate parcurile din Bucuresti, lumea face sport, chiar daca nu se pregateste pentru Scoala de Politie!!lol!

Chiar daca latura cu sportul nu este  asa accentuata in mentalitatea romanului, e bine sa ne autoeducam cu sportul: mintea, trupul si sufletul-„Mens sana in corpore sano!”( stiti voi!). Asa ca luati-va bicicleta la plimbare si veti vedea ca pe doua roti, viata este mai fumoasa!!

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.