Maica Domnului, principiul milei

images (4)

Azi. 15 August, este mare sarbatoare: Adormirea Maicii Domnului! Este  o sarbatoare mare  si anunta despartirea de vara si inceputul toamnei, sau racirea vremii. Mai jos,  va voi spune, ce reprezinta pentru mine, Maica Domnului:

Pentru mine, Maica Domnului este un principiu intrisec , adica sa va explic: L-a nascut pe Fiul Lui Dumnezeu , ramanand fecioara. Dar  acum vreau sa va spun ce simt eu fata de ea. Simt ca imi asculta fiecare rugaciune, fiecare chemare, fiecare zbucium!( De aia v-am si spus ca are o conotatie intrinseca). Daca te duci la un preot, iti da cu siguranta canon, sa te rogi la Maica Domnului. La inceput, mi-a fost greu sa  fac aceste rugaciuni, dar va spun sincer, ca Ea, m-a ascultat.

Daca contele Sain Germain, este un spirit superior, sau daca aveti de gand sa va faceti un prieten spiritual, din al zecelea cer, sa stiti ca Maica Domnului, este cea mai puternica! Este cea mai milostiva , fata de nevoile muritorilor si nimeni nu pleaca  cu sufletul gol din fata Ei!!  Ea este principiul bunatatii si al milei!

Noi, care ne aflam aici pe planeta Pamant, si avem de dat teste si de evoluat spiritual, o avem pe Ea. Am avut o revelatie, cand am fost  duminica, la biserica si v-o impartasesc si voua: suntem fiinte incomplete, fara Principiul Mesianic, adica fara Iisus Hristos si fara Maica Domnului. Hristos, a restaurat firea umana, cazuta in pacat si a venit sa  salveze lumea din pacat, iar Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, isi revarsa mila, la nesfarsit, insutit, inmiit !  Nu spun ca daca te rogi la ea, se sfarsec problemele, dar cu siguranta,  se schimba datele problemei. O greutate devine o usurare, un necaz mare, se rezolva ca prin minune si atunci iti dai seama, ca Ea te-a ascultat!!

Daca va rugati la arhanghelii Mihail Si Gavriil, sau la ingeri vindecatori, e ok! Dar sa stiti, ca crestinismul- si aici ma refer atat la ortodocsi, cat si la catolici- au un scut foarte puternic-pe Maica Domnului!

In afara de asta, Maica Domnului, s-a inaltat la Cer cu trupul dupa ce a adormit, pentru ca a fost atat de curata si atat de inalta, ca spirit, incat trupul ei a fost inaltat la Cer!!

Se mai spune, ca a fost si este, cea mai curata femeie dintre toate femeile, dar si cea mai ascultatoare, fata de Dumnezeu.

Satuia de la Loretto
Statuia de la Loretto

Nu mi-am propus sa va indoctrinez, ci  sa va prezint cel mai puternic scut , din punct de vedere spiritual si cel mai puternic principiu al bunatatii!

Sa fiti protejati de Maica Domnului!!

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.