Descoperirile Dr.ului Joel Wallach

 

Va voi vorbi despre descoperirile care s-au facut  in medicina , pentru anumite boli, care macina si in ziua de azi, omenirea. Daca in caz ca aveti in familie cazuri  cu astfel de boli, e bine sa luati aminte, poate va foloseste!!

Dr Wallach( care a fost promovat pentru Premiul Nobel in 1991), este un medic veterinar, care ulterior a facut si studii de medicina umana si care a facut nenumarate autopsii pe animale. Concluzia este  ca bolile vin din  lipsa unor minerale, vitamine din organism.  Acest doctor a ajuns la concluzia ca fiecare animal pe care a facut autopsie, a murit din cauza hranei sarace si din cauza defcientei de substante nutritive. Dupa ce a publicat 75 de articole si a scris 8  manuale, el si-a publicat tezele in peste 1700 de articole si a participat la diverse emisiuni TV.

Dr Wallach, a subliniat ca un om poate ajunge la varsta de 120-140 de ani, daca respecta o alimentatie potrivita si nu face abuzuri, sau daca nu calca pe grenade. Organismului uman ii sunt necesare 90 de suplimente nutritive: 60 de minerale,15 vitamine, 12 aminoacizi de baza si proteine si  3 acizi grasi. In total 90 de suplimente in dieta zilnica. Daca lipsesc unele din aceasta intervine boala.

La intrebarea daca sunt folositoare  suplimentele de vitamine, el a raspuns  ca fac doar ca urina noastra sa fie mai scumpa, caci contine medicamente si ca nu sunt de nici un folos.

Astfel, dupa medicul Wallach, cauzele mortii sunt urmatoarele:

Ulcerul gastric: se poate trata cu medicamentul Pepto- Bismol, care pe atunci costa 2 $ si care are o culoare roz. El se gaseste in farmacii si este mai putin costisitor, decat sa va taie stomacul si sa va operati. Pepto- bismolul in combinatie cu tetraciclina, fac minuni.

Cancerul: S-au facut cercetari  si s-a descoperit dieta antimicotica. Astfel, la bolnavii de cancer, s-a administrat o cantitate  dubla de vitamina C: daca doza zilnica era de  60 mg, bolnavii primeau 120 mg. Allan Poll, care a luat premiul Nobel, spunea ca la bolnavii de cancer, trebuie administrat 100 mg de vitamina C. Este important sa primeasca bolnavul, o cantitate dubla din Vitamina A , Zinc, Riboflavina, Molibden , Calciu, etc. Extrem de importante sunt Vitamina E, Beta-carotenul si Seleniul, care trebuie administrate in doza dubla, zilnic.

Alzheimerul: este strans legat de pietrele la rinichi, dupa studiile acestui medic. Desi medicii de familie spun ca  pacientii sa se fereasca de calciu si de lapte, in alimentatie, de fapt, atunci cand este deficit de calciu, se formeaza pietrele la rinichi, din calciul din propriile oase. Pentru a preintampina aceasta boala la animale, trebuie sa le dea cat mai mult Ca, Mg si Bor. De fapt bovinele, au o asemenea constructie anatomica, ca daca fac aceasta boala, ele mor imediat.

 Chelia timpurie: este primul simptom ca aveti insuficienta de  Cupru si Seleniu in organism.

Revista in care a aparut articolul  cu aceste informatii, este revista Times, in data de 6. 04-1992.

Gasiti articole si pe internet cu Dr Jeol Wallach,  care este foarte vestit in Sua- cu studiile si  cazurile vindecate.

 

Va doresc sanatate , ca e mai de pret decat orice pe lumea asta!!

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

3 gânduri despre „Descoperirile Dr.ului Joel Wallach”

  1. Ai facut un lucru minunat pubicad informatii care pot salva ceva din procentele vietii . Sa ai suflet si sa impartasesti…si sa imparti o informatie, inseamna mult mai mult decat omenie imbracata in cele mai frumoase culori ale vietii.
    Felicitari…si pe mai departe cu noutati.

    Apreciază

    1. Mulțumesc . Uneori toți simțim nevoia să salvăm lumea, văzând că este atâta durere. Dacă găsim puțin suflet, putem face lucruri și pentru ceilalți, sau măcar le putem transmite niște informații prețioase.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.