Va voi spune ce inseamna pentru mine libertatea financiara

Ce inseamna pentru mine libertatea financiara, este mult de spus. Inseamna in primul rand, libertate, independenta. Inseamna implinirea unor visuri, cum ar fi: calatorii in tari diferite-Israel de exemplu! Dar cum stiti ca apa poate imbraca orice forma, asa si cashul$, este atat de versatil, incat poate imbraca forma visurilor mele. Daca as avea posibilitatea- expresia asta o folosim de mii de ori intr-o viata:as face, as drege!- dar stii ca nu toata lumea are aceasta libertate financiara.

Dar ce inseamna pentru mine aceasta libertate financiara? Cred ca mi-as trage niste costume din alea scumpe, ca sa arat ca scoasa din cutie si as incepe sa fac acte de caritate!!!- deci o schimbare a stilului de viata!  Libertatea financiara, ar mai fi tradusa pentru mine in: standard ridicat de viata si multa distractie. Daca ma intrebi, da munca unde intra in ecuatia asta? o sa-ti spun ca banii se fac greu, dar se cheltuie usor si asta este ce ne enerveaza pe toti, cel mai mult.

Si libertatea financiara  mai inseamna, daruri oferite familiei, celor dragi si implinirea visului de a-i face fericiti!

Mi-as cumpara si niste tablouri scumpe si as opta sa fac comert cu arta- gen tablouri, icoane!- m-am inspirat din filmele alea bune americane, cu doamne de inalta clasa si cu stil de viata ridicat!

Totusi, „e ceva putred in Danemarca”- banii vin din munca si banii multi, vin din furaciuni si inselaciuni. Cum nu ma vad in stare de asa ceva, nu imi ramane decat sa joc la pacanele, sau la Loto. Cand voi avea posibilitatea sa ajung acolo, ( adica sa fac compromisuri pentru a ajunge la un anumit nivel, si apoi sa traiesc cu scheletul ascuns in dulap), probabil ca nu voi mai scrie pe blogul asta si probabil ca imi voi cumpara fericirea cu bani. Ca intr-un joc al oglinzilor, cele trei lucruri care sunt versatile : apa, banii si viata, sunt cele care fac roata sa se invarteasca. Din aceste trei lucruri, cred ca poti sa faci din nimic ceva si din ceva , nimic. De aia sunt si versatile! Depinde ce urmarim in viata,  si ce idealuri avem: unu’ vrea sa se mantuiasca prin credinta, altul vrea sa se mantuiasca prin bani, altul are niste vise, care se obtin prin valoarea banilor.

Daca va hotarati pentru marea calatorie in Peru, sa stiti ca acolo veti da peste indieni shamani, tutun si canepa. Dar nu veti gasi acolo libertate financiara si bani- vreau sa zic prin asta, ca libertatea financiara este un termen al modernismului, dar sunt locuri in lumea asta in care banii nu fac casa cu spiritualul!

O ultima nota:

Fiti atenti la ce va doriti, caci s-ar putea sa vi se intample, caci atunci cand va doriti ceva foarte tare, fortele universului conspira la realizarea viselor voastre!

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.