Predictii pentru viitor, din burta

In anul urmator, in Romania, se va descoperi un carburator, care va incalzi pe toata lumea  si cetatenii Romaniei, nu isi mai vor da  pensia  si ajutorul social( pe 3 luni), pe lemne!

In anii urmatori, in scolile din Romania, elevii vor invata  sa gateasca ( ca la Masterchef), fiecare ce va vrea  si  profesorii vor preda lectii de Yoga, combinate cu  intelepciunea indiana, pentru deschiderea mintii viitorului popor din tara asta, care va duce la combaterea  fenomenului numit”ochelari de cal”!

In orasul Negresti, judetul Vaslui, – care este cel mai sarac oras din tara, dupa statisticele presei- (nu ca nu ar mai fi inca enspe sute de orase in Romania, la acelasi nivel), se va descoperi piatra filozofala a Kabalei, de catre un copil indigo, reincarnat dintr-un mare intelept din Asia. Datorita blamarii acestui oras, Divinitatea va permite ca acolo sa se faca aceasta mare descoperire!(stiti voi, reversul medaliei!!)

In anul 2025, in Sua, se vor striga lozinci „pro” oameni napastuiti de soarta si se vor da pachete cu alimente, celor ce nu au nici dupa ce sa bea apa, intr-o tara a democratiei.

Tot in 2025, Angela Merkel, va ajunge la concluzia, ca Europa este atat de colorata cu imigranti, incat va face legi speciale pentru a-i favoriza din toate punctele de vedere. Imigrantii vor avea liber la muzee, in scoli vor fi integrati si favorizati( cum sunt la noi blagoslovitii romi) si cei cu porniri sinucigase, vor fi trimisi in Bali, la niste sesiuni de masaje de relaxare, ca sa se mai relaxeze putin, dupa atata stress.

In anii urmatori, politicienii romani, isi vor dona Mercedesurile si Audi-urile,  si vor face acte de caritate, dupa modelul lui Gigi Becali (care este un fel de Petrache Lupu), numai daca s-ar lasa de fotbal!

In 2040, omenirea va trece la stadiul de teleportare si bolile cronice si netratabile, vor fi de domeniul trecutului, deoarece  se va descoperi de catre o americanca, (care acum este un copil,) o substanta care ingerata, va duce la incetarea  degradarii prin boli, a corpului uman. Cu toate astea, oamenii vor descoperi ca spiritualitatea se traieste cu alti oameni, si ca Dumnezeu  se afla in Biblie si in biserici( chiar daca lumea va fi foarte evoluata).

Continuarea- vezi cartile lui Nostradamus, cu care m-am intalnit inr-o viata anterioara!-hi hi hi!!

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.