Femeia din tine

Femeile nu pot fi soldati! Femeile nu pot conduce lumea si femeile nu stiu sa rada, fara sa planga! Femeile nu sunt ceea ce sunt barbatii, ci sunt un fel de mancare permanenta,o glucoza naturala pentru nevoia de dulce a barbatilor. Femeile sunt chiar dulci, dar putin si acre. Acre cam ca o portocala de culoarea soarelui si zemoase ca o dimineata devreme, cand cade roua si uda pamantul. Femeile sunt ca ceasul. Acum stiu ce fac, stiu si peste cinci minute , cum stiu si peste zece ani. Femeile sunt usor de tras pe sfoara, dar se lasa greu de convins, atunci cand ele stiu ca nu e bine pentru sufletul lor, sa faca ceva. Ceasul lor este strict natural si ele stiu sa faca diferenta dintre binele facut bine si binele mai putin bine. Au ele o intuitie  napraznica, care depaseste intuitia lui Nostradamus, dar o au la nivel casnic. Fiecare mutare din casa, isi are un fir de lumina, raspandit de femeie. O lume mica plina de satisfactii marunte: asta este femeia. Femeile fara dubii, nu sunt femei, sunt barbati! o femeie daca nu se sparge in sute, mii de dubii si de indoieli, nu are plamada sanatoasa in ea! O femeie care nu trece prin chinurile indoielilor, nu are rezolvate problemele vietii ei. Solutiile nu sunt usor de gasit, dar nici usor de realizat. Femeia la birou, este o nimfomana a biroului , dar  ea in viata ei, poate fi rupta de lumea cealalta, plina de intrebari fara raspunsuri si plina de frustrari. Si este firesc sa fie asa, pentru ca sunt munti si vai. Muntii trebuie escaladati si vaile trebuie coborate. De asta sunt si urcusuri si coborasuri. Sunt si bariere de depasit, poate in ani, cum sunt si hopuri mai mici, care cer rabdare si consecventa.

Sintagma :”in spatele unui barbat puternic, este o femeie si mai puternica”, nu cred  ca este valabila pentru femeile fatale. Femeile fatale stiu doar sa mangaie, sa suspine si sa arda karme: pe a lor si pe a altora. Cand isi termina de spalat pacatele , incep sa le spele pe ale altora. Este trist cand o femeie are de dus in spate un munte, nu conteaza de care o fi, dar ce este minunat, este ca ea nu moare, ea ii supravietuieste si muntelui astuia. Ea  e in stare sa astepte o viata, facand lucruri mici cu dragoste mare, ca sa escaladeze muntele despre care vorbeam. Nu conteaza ca va dura 50, sau mai bine de atat, ea va astepta sa arda pacatele, cu rabdarea unui munte de sfintenie. Si asta si e! Maria Egipteanca a suferit in pustie peste patruzeci de ani, cu radacini si ierburi, ca sa -si atinga scopul. Asa este fiecare femeie! nu are confident, sau alibi, sau sprijin, dar nu conteaza! ea stie sa faca punti intre prapastii si sa construiasca poduri, acolo unde sunt cratere. Stie sa le umple cu iarba nemuritoare si cu  zdrente de iubire. O femeie daca nu iti da haine noi, iti poate oferi toata iubirea ei nepretuita si pe de-asupra si armele ei, sagetile  de  cupru si bronz, cu care stie sa isi faca podoabe ca sa cucereasca lumea. Ea stie ca asta este menirea ei, simplu spus. Daca stii ca  ea stie sa faca legea, atunci nu stii multe despre femeie. Ea nu face legea, ci ea o inspira; o inspira si o insufla; o numeste si o mangaie; barbatul este cel ce face legea, ea doar face lucruri mici, cu dragoste mare. Ea stie ca va veni si timpul ei si stie ca  mainile ei sunt plamadite sa coase iubire. Mama mea a cusut foarte multe carpete si le-a cusut cu multa dragoste, ca si bunica mea. A stiut ca va veni timpul ca copiii sa ii preia dragostea si sa  o puna acolo unde trebuie: in inima celorlati si inapoi in inima mamei.

Femeia respira iubire si este acasa. Fie ca si-a construit „acasa” din caramizi sau dintr-o gradina cu flori sau din omul iubit, sau din sufletele copiilor pe care i-a nascut. Ea stie sa fie  ea” acasa”. Simplu spus  si corect este: femeia face lucruri mici, cu dragoste mare! si e si  firesc sa fie asa!  Asa ca  sa fim sanatoase si pline de viata si va doresc sa luptati corect  cu voi!  sa nu va subestimati nevoile si sa stiti ca singura particica de care aveti parte, este sufletul vostru. Dati-i sufletului ce cere si atunci veti  fi fericite!

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.