Produsele Caroli, intr-o nota inovatoare

Stim cu totii ca  alimentele trebuie sa aiba un standard  de conservare pentru omul modern. Omul in zilele noastre, merge la supermarket si verifica eticheta produsului, pentru a zari data de expirare sau calitatea acelui produs. Ce este mai fain, este ca totul merge bine cu produsele Caroli Foods, a caror producatori se preocupa in permanenta de  calitatea produselor lor, care nu sunt distribuite, decat la partenerii care inteleg si respecta conditiile de pastrare si depozitare. Este zen sa stii ca te duci la raftul unui supermarket si iti alegi un produs Caroli stiind ca sunt  pastrate la o temperatura optima de 2-8 gradeC.

Ce este inovator la produsele Caroli, este ca salamurile Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil, denumită Carolimetrul Termic. Aceasta își schimbă culoarea în funcție de temperatura produsului- este si funny, pe de-asupra!!- fiind verde atunci când ea este de sub 8°C și devenind galbenă când temperatura depășește 8°C. Hocus- pocus, Harry Potter si potiunea lui magica, a intrat in tema, la produsele Caroli! Daca o sa vedeti niste produse deghizate in culori schimbatoare-cel putin eticheta- sa stiti  ca alea sunt bune de pus pe limba si in suflet!

Ce este mai imbietor, decat un salamior Caroli, care stii ca este extragarantat ca prospetime si conditii de depozitare? La asta ma gandeam si eu pentru nepotelul meu,  Mihai, fiind delegata sa ii cumpar ceva gustos, pentru pachetelul de la scoala. Zis si facut! M-am oprit in dreptul unor rafturi imbietoare si primitive ca idee- si ma refer aici la pofta pe care o simti, cand vezi ceva care ai mai gustat si iti lasa gura apa instantaneu. Primitivi sau nu, dupa pofte, sa stiti ca nici Alexandru Lapusneanu, nu s-ar da inapoi, daca ar gusta din produsele astea unice, de la Caroli, cu #mâncarecunotificare!

Cel putin pentru un copil, nu as avea incredere in orice produs, dar la produsele Caroli, le dau un mare DA! Deci lectia pregatita este: sub 8 gradeC,  culoarea etichetei inovatoare, este verde, iar peste 8grade C, culoarea etichetei  se schimba in  galben!- Asta este  datorita cadranului termosensibil de pe eticheta- o inovatie fresh, care arata calitatea -si se numeste  Crolimetrul Termic. Este cat se poate de cool, stiind ca la multe produse de la multi producatori, trebuie sa te uiti de 5 ori pe eticheta, sa vezi bine daca garantia se pupa cu  temperatura si data de expirare. Cred ca o sa devenim experti in etichete, stiind ca ne intereseaza mai mult  sa citim pe produse decat in carti, si nu e de mirare, cu importurile din ziua de azi! Majoritatea produselor sunt straine si nu prea stii daca sa ai incredere sau nu. Portocala mecanica si  efectul de sera, sunt doua principii, de care ma cramponez si eu, cand vine vorba sa imi iau ceva de ale gurii. Chit ca titlul cartii, „Portocala mecanica”, este foarte sugestiv, totusi vine ca o manusa , gandindu-ma la toate produsele contrafacute, care ne intra pe gura , fara sa stim ce efecte produc in organismul nostru.

Cu statut de liber profesionist, zic cu mana pe inima, ca cei de la Caroli mi-au spulberat si cele mai mici indoieli, cu etichetele inovatoare, rainbow!

Si daca e rainbow pe cer, este rainbow si la cumparaturi cu produsele Caroli!  Semnele bune, nu se pun decat pe cei care isi asuma calitatea si nu indiferenta!

 

 

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.