Zen in iunie

images (5)

 

Atunci cand sportul va deveni o atitudine, vei vedea ca nu este nimic rau in a avea propriile pareri, cam despre orice.

Deschiderea mintii, gen : ” Sesam deschide-te!”, nu este o alternativa, ci este un luuuung proces de dezinhibare a neuronilor mai mici sau mai mari.  Si doar atunci femeia va fi cu un pas inaintea barbatului si nu in urma lui.

Pana atunci, circumstantele sunt cat se poate de  vitregi pentru femeie…( care ramane cu complimentele  aruncate pe ici pe colo si care sunt ataaaat de rare- wwaaaw!!!- incat ea, a si uitat ca mai exista astfel de chestii pe Terra! De fapt ea a si uitat ca poate fi si o stare „altfel”, o  semiluna de pe cer care este tradusa prin ochii crapati de licurici ai ei, intr-un mod personalizat.

Personalizate trebuie sa fie si parerile si biscuitii copti pentru cei dragi, pe care sunt desenate  inimioare iesite  dintr-o poveste reala si  desprinse ca o brosa, din pieptul unei creaturi suferinde de plinatatea  sau de goliciunea vietii.

Desenata cu degetul pe biscuit, inimioara din piept, nu va mai fi niciodata efemera si neinsemnata, ci va trece prin ritualul mancatului de catre cei dragi, care nu vor mai manca biscuiti, ci vor manca iubire!!!  Pentru ca stiti si voi ca cea mai buna mancare  din lume, este atunci cand mananci iubire…

Si daca nu mai stii ce sa faci intr- o  dupa- amiaza de iunie, poti sa  aplici ca o strategie de atac, gandirea mindfullness- adica tu iei pozitia Zen si te afunzi in Zen, pana uiti de toate frustrarile!!!

Cam atat despre sport si gandire pozitiva, pe ziua de azi.

Va puuup!!

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.