Limbajul balerinei

Baletul este Gratia, esenta de gratie care ne contorsioneaza si sufletul si vederea pe langa faptul ca este un fel de contorsionism al emotiilor. Starile de spirit sunt transpuse de trupurile austere, in dansuri suave si grele ca  tehnica.

Acrobati sau trupuri- instrumente ale „frumosului” (?), in oricare varianta, balerinii au  CEVA de spus! Si o spun prin limbajul trupului, ceea ce ne da de inteles ca suntem niste „contorsionisti” in esenta, ( ca si specie!). Unii ne contorsionam trupurile in numele frumosului, altii cautam sa prindem spiritul care nu se vede, dar despre care a scris toata omenirea de la Facere pana acum. Unii studiem sufletul cu nesat, pana vine destinul si schimba algoritmii problemei. Asa ca nu e mai simplu sa plutesti si doar „sa fii”?

Ce au oamenii astia asa frumos? trupuri frumoase, transpirate si care exprima mult, multe si fac din arta un dar atat pentru ochiul cunoscator , cat si pentru cel profan… Am visat candva sa fiu o balerina, atunci cand aveam oasele flexibile si muntii  nu erau decat povarnisuri usor de cucerit. Mi-a trecut prin cap  odata , asa ca printr-un vis, ca as putea sa fiu balerina, dar am abandonat visul, ca si cum nu ar fi fos. Pe cat de efemer ca ocupatie, pe atat de usor de visat… Cand vezi astfel de oameni, singurul lucru la care te gandesti prima data, este latura ta perfectionista care rasare de te miri unde si care iti repeta obsesiv ca poti fi perfect ca acesti oameni, sau  macar te poti apropia… Dar subconstientul de multe ori, care nu stie sa faca diferenta intre comanda pe care i-o dai si relitatea pe care o traieste, ia dorinta ca atare si iti da  imboldul de a cuteza sa visezi la perfectiune… Dar tot ce putem sti este ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, nu-i asa?!!

 

NYCDP_AshleyEllisNYCDP_ChaseandLaurenNYCDP_IsabelleandLloyd_0975NYCDP_JacquelineGreenNYCDP_MashaMashinaMadduxNYCDP_YingXin

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.