Idei in forma de ou

Gandurile odata scrise, nu mai revin in tine in forma in care au fost. Se risipesc, se curma si cantecele devin prietenii de o viata. Prieteniile sunt scumpe si sunt numarate in lacrimile sterse de pe obrajii calzi, ca niste paini dospite la cuptorul stravechi al stramosilor.

Dupa ce ma trezesc si deschid radioul, imi dau cu apa pe fata si spal toate pornirile de bravura care s-au copt in timpul noptii- noptile in care te hartuiesc spiritele care se preumbla prin cenusiu si vor sa te acapareze. Nu-i nimic! aseara le-am spus sa plece spre lumina si azi dimineata mi-am pus o melodie cu Smokie, in cinstea eliberarii, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

Prieteniile ce au fost si s-au risipit pe un taram dincolo de ziua asta, isi vara coltii de Haski alb, in fiecare noapte, in visele care vin si pleaca. Si eu alunec , alunec  in tunelul viselor, nestiind ce ma asteapta intr-o lume paralela. De fapt, trebuie sa am grija sa nu deranjez vre-o musca in lumea paralela, ca dupa aia, nu mai stii de tine!

Oamenii  sunt gloante oarbe, sau stele divizate la iubire. De fapt oamenii se convertesc la Mama- natura in fiecare zi si pasesc diminetile din patul lor de muritori, pe iarba din curte, dupa ce  si- au baut cafeaua si si-au fumat tigara.  De altfel, „Nu poti scrie despre viata, decat cu un stilou inmuiat in lacrimi” si chiar cand iti dregi glasul sa canti o melodie la chitara ( de prea mult plictis), iti dai seama cat esti de norocos- ca esti om!

O petala, o maslina, o frunza de hibiscus si praf de pusca- astea sunt ce iti trebuie dimineata cand te trezesti si vezi ca toti sfarsim prin a avea iesiri de nervi, vis-a-vis de ceilalti.

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.