About Linkin Park

 

Chester Bennington s-a născut în Phoenix, Arizona, fiind fiul unei asistente medicale și al unui detectiv care se ocupa de cazurile cu corupere de minori. Micul Chester a fost interesat de muzică la o vârstă fragedă – îi plăcea Depeche Mode și visa să devină membru al trupei Stone Temple Pilots.

Când avea 11 ani, părinții lui au divorțat, el trecând în custodia tatălui, care lucra în două schimburi.

La 17 ani, s-a mutat cu mama sa, care i-a interzis să mai iasă din casă după ce a descoperit că adolescentul se droga. În liceu, așa cum avea să povestească Chester, a fost bruscat și agresat în dese rânduri, pentru că era slăbănog și „altfel”.

A fost căsătorit de două ori și a lăsat în urmă șase copii. A avut un prim copil, Jaime, dintr-o relație cu Elka Brand, și a adoptat unul, pe Isaiah. Apoi s-a căsătorit cu Samantha Marie Olit, cu care a avut alt copil, Draven Sebastian Bennington. Relația cu soția sa s-a deteriorat o dată cu anii de glorie ai trupei Linkin Park, cei doi divorțând în 2005. Chester s-a recăsătorit, cu Talinda Ann Bentley, un fost model Playboy, cu care a avut trei copii, Tyler Lee și gemenii Lilly și Lila.

Din pacate, viata dezordonata pe care a dus-o, l-a impins pe Chester Bennington la sinucidere. De multe ori am crezut si am spus ca cei care se sinucid au probleme din copilarie si se lasa invinsi de ele. Mie mi-a placut muzica rock de cand ma stiu, dar nu mi-a placut stilul de viata al cantaretilor rock: droguri, viata sexuala libertina  si alcool.

Cred ca muzica rock e super, te duce in alte sfere si ne face tuturor viata mai suportabila. Mai ales cand eram adolescenta,Linkin Park a fost o revelatie, o muzica hibrid intre altrock, metal si rap. Noi am fost in liceu fanii inraiti a lui Linkin Park si totusi, undeva trebuie sa se opreasca o pasiune, ca ea sa nu devina distructiva. De aceea ajung si la vorbe mai intelepte,  care spun ca –  A-ti uita drumul sinelui in viata, este lucrul cel mai rau dintre toate relele care ti se pot intampla.

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.