Si eu in lumea mea raman nemuritor si rece

 

cer cu stea

Inca se zbate a iarna. Mai sunt in ceruri stele perfecte, ce cad moarte in vid, fara sa se sfarseasca vreodata. Ajungand cu gandul la  creatia universului, ma si mir cum de mai am intrebari atatea ce nu se mai  termina… pana la urma, nu cred ca se vor termina asa curand… atata timp cat mai curg stele pe cer si se transforma in praf trecut prin gauri negre, in  vid si in clepsidre singuratice ce viaza ca niste morti vii pe cer.

Pana la urma as intreba o stea  daca isi mai poate suporta singuratatea si as intreba-o in ziua cu pricina  daca destinul ei nu a fost prea nobil si  cinic, dar si dramatic poate. Steaua fiind prea rece ca sa fie luata de Dumnezeu in palmele lui atotputernice, tocmai ca sa o incalzeasca si sa o faca sa aiba suflet. Logic este ca steaua va dori nemurirea rece si regala,( caci nu-i asa,  totul are un pret in univers) iar  atunci nu va vrea sa aiba catusi de putin  suflet. Pana la urma si sa fii Stea este un destin maret, greu de dus, dar planuit sa fie asa de catre Insusi Atotputernicul.

Steaua se  bazeaza doar  pe solitudinea de a fi la milioane de kilometri distanta de cateva suflete calde, care i-ar putea oferi putin suflet si iubire.  E trist sa  nu ai suflet si voce sa vorbesti, ci doar sa stralucesti rece si singuratica, in raceala existentei unei roci care nu face decat sa influenteze alte planete si poate milioane de suflete din univers. Si pana la urma, pe tine Stea nemuritoare, cine te sarbatoreste?

 

 

 

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.