Sfarsit de eclipsa

 

luna

 

Sub imperiul supremei ignorante de a trece cu vederea eclipsa de luna, care este un eveniment clar-obscur si atat de admirat de lume, incat si-ar dori sa o ia cu ea in pat si acolo sa faca un amor nebun, ma situez si eu undeva intr-o pozitie de semi-ignoranta, dar constientizata cel putin. Dupa ce eclipsa a disparut si  s-au mijit zorile teribile, ca luna cu eclipsa ei s-a subtilizat si a cazut intr-o grota din cer, departe de noi si de asternuturile noastre, inca fidela in apucaturi vreo doua saptamani de acum incolo- chiar si mai bine de atat. Apoi sa ne reluam rutina? cum am putea, cand se acopera luna care in noptile astea feerice a aratat ca o minge de aur, prea trista spre a fi aruncata in neant si prea sterila spre a face pui de aur?

Daca mi-am pus dorinte la eclipsa asta care e chiar in semnul meu zodiacal? pai da,,, dorintele mai trebuie sa aiba si spirit si suflu si sa fie si furate destinului- constientizate, visate, voite, trecute prin filtrul inimii si al ratiunii, impunse cu sageti de concentrare si rugi si chiar vizualizate, ca pana la urma sa ne regasim in ele, noi fiintele care ne cautam pe noi insine si  care nu putem avea decat ceea ce am avut si pana acum. Asa cum nu putem pierde decat ceea ce nu avem, noi care am venit aici sa ne reamintim ca am fost odata in aceleasi ipostaze, calatori si pelerini ai aceleiasi planete…

Si ca sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu, nu ar fi rau sa ne dorim sa ne apropiem de spiritualitate, intr-o asa vibratie puternica pe care ne-a dat-o aceasta eclipsa de luna. De exemplu v-ati gandit sa faceti un pelerinaj vreodata? daca nu sunteti destul de siguri pe treaba asta, eu zic sa il faceti pentru experientele pe care le veti trai acolo. Stiti voi pelerinajul gen „El camino de Santiago del Compostela”- pe jos, cu o carja si cu o pelerina de ploaie in spate- asa scrie si la Biblie, nu? nu degeaba toti care au parcurs drumul asta, s-au vindecat interior. Bine, ca poate fi si drumul Crucii pe Golgota, la fel de bine, voi alegeti, eu v-am aruncat pastila. Si apoi o sa mai vorbim despre experientele pe care le-ati avut… Daca voi fi si eu una din pelerinii aia, nu o sa-mi para rau catusi de putin, pentru ca stiu ca am multe de explorat si de utilizat : viata, credinta si aventura. Subit, m-am vindecat de mine povestindu-va lucrurile astea, ceea ce va doresc si voua!

 Va continua…♣♣♣

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.