Cum sa fii un vlogger de succes?

 

 

Daca va ganditi sa va deschideti un vlogg pe un canal de You Tube, trebuie sa aveti in minte cateva reguli pe care trebuie sa le urmati. In general  cei care au succes, sunt cei consecventi, care au un program de postare si care merg pe o anumita nisa. Poate iti place hand-madul, poti sa iti faci un vLogg   de hand-made, sau de calatorii, daca iti place sa calatoresti. Cosmeticele sunt si ele de mare succes printre vloggeri, sau make-up-ul este o nisa pe care poti merge. Dar pe langa faptul de a fi autentic, trebuie sa fii si bine informat, documentat ca sa zic asa.

  •  Iata cateva reguli pe care le poti urma, pentru a avea un canal de succes. Vorbeşte despre ceva despre care nu vorbeşte nimeni. Este o idee bună dacă vrei să te remarci faţă de celelalte personalităţi online.
  • Este important să fii consecvent şi pozitiv în ceea ce priveşte blogul tău. Postează o dată pe săptămână sau la câteva zile – dar ţine-te de program. Cand faci lucrul asta, cei care te urmaresc, stiu unde sa te gaseasca.
  • Inspira-te de la concurenta! Pe You Tube este o concurenta foarte mare si ai de unde sa-ti alegi informatiile. Dar cand copii ceva, asigura-te ca ai pus si sursa  de inspiratie.
  • Inregistreaza cateva sesiuni de antrenament  video pe camera foto, inainte de a posta. Cu cat te simti mai comfortabil in fata camerei, cu atat va iesi mai bine.
  •  Daca esti pasionat de shopping, ia-ti prietenii la cumparaturi si  incearca sa raspunzi la tot felul de provocari cu prietenii si joaca-te cu ideile tale.
  • Cand iti pregatesti camera video, verifica setarile de lumina si asigura-te ca fata ta este vizibila.
  •   Evident, in momentul in care te-ai asezat sa discuti cu publicul tau virtual, trebuie sa te asiguri ca te afli intr-un mediu cat mai silentios, astfel incat vocea ta sa fie unica auzita pe fundal.
  •  Accepta feed-backuri! Uneori oamenii nu acceptă critica. Este foarte bine! Este bine să auzi ce le place sau nu le place celorlalţi despre munca ta. Orice lucru care te poate ajuta să-ţi creşti numărul de abonaţi este un lucru pozitiv, în opinia mea. Succes!

 

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.