Dacă ai o zi urâtă, fă curat in suflet şi în dulap

o zi urata

Fără capricii am putea fi mai buni. Într-o singură zi putem ajunge în Rai sau în iadul nostru interior, în locurile unde şi iarba se usucă şi unde fiecare om a căzut luptând cu sabia în mână. Nu se pune problema că suntem destul de puternici sau destul de vioi ca să trecem peste probleme aşa zâmbind, deşi toţi cei care sunt evoluaţi spiritual, ne spun să zâmbim şi să fim detaşaţi şi mai ales să fim atenţi la sincronicităţi , semne şi la posibilităţi noi. Cum credeţi că a reuşit Bill Gates? sau orice actor român care a ajuns la Hollywood? Maica Tereza, laureată a premiului Nobel pentru Pace, a scris multe despre zâmbet, ca mesaj de pace şi de iubire adresat lumii. Putem spune  că zâmbetul  este  o armă împotriva depresiei şi a stărilor de capricii, mofturi, nemulţumiri, regrete care nu se mai termină, prejudecăţi care ne otrăvesc mai mult decât orice otravă, sclifoseli şi grimase care ne fac din oameni normali, nişte oameni pierduţi.

Societatea noastră nu ne oferă decât rodajul, lumea fiind atât de săracă încât este greu să îti mai găseşti reperele. Până la urmă si apa se întoarce în matcă şi râurile se revarsă în mări. Să avem grijă de noi cu cea mai mare simplitate, pentru că noi suntem fiinţe atât de complexe, dar şi piramidale, care putem construi din noi un ‘ceva’, sau putem dărâma ‘un altceva’.

citat audrey hapburn

Fiecare om este propriul său duşman sau propriul său prieten, pentru că nu toţi avem posibilitatea să ne iubim pe noi înşine la fel de mult şi să ne valorificăm la adevărata noastră valoare. Dar peste liberul nostru arbitru nu poate trece nici Dumnezeu, de aceea aveţi grijă cum vă organizaţi gândurile şi cum vă împăcaţi cu voi, atunci când noaptea este cel mai bun sfetnic. După mine cea mai bună metodă este metoda simplităţii, dar mai ales metoda de organizare militărească o oricăror probleme interioare.

Când eşti tristă, pune-ti muzică şi fă curat în casă. Fă curat in dulap şi aruncă lucrurile care sunt în plus, din casă şi din suflet. Să aveţi grijă de voi!

motiva'ional

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.