Autoare a volumului de poezii „Flori de Lotus”

 

 

Cu drag va anunt dragi bloggeri care ma urmariti si ma apreciati, ca pe 29 August am scos primul meu volum de poezii, care imi este foarte drag. Se numeste „Flori de lotus” si cuprinde in el ceva metafizic, ca asa sunt si eu putin sucita, putin incalcita, dar intotdeauna imi gasesc drumul drept atunci cand scriu poezii. Volumul asta nu imi doresc sa fie asa ca o piatra filozofala a poeziei, dar as vrea sa ajunga departe, ca orice poet care spera ceva in drumul lui. Volumul nu este de asemenea o cutie cu bomboane belgiene, desi mi-ar placea sa scriu o carte despre orasul Ostende, nu este un imn de multumire inchinat unor persoane anume din vaita mea, nu este nici macar o carte care sa te lamureasca despre ceva anume. Pe ici pe colo, are nuante de gutui galben- acrisoare, are nuante de anotimpuri pierdute undeva, nu se stie unde. De asemenea nu este un omagiu adus iubitului , ci este chintesenta unui decor de trairi care uneori doare, alteori te lasa sa visezi cu ochii deschisi.

In orice caz este o evadare din „Triunghiul Bermudelor” mele, din zona care se vrea oaza de liniste, dar care este punctul central in care orbiteaza steaua mea. Nu am pretentii de a spune adevaruri care s-au mai spus, ci de a sublinia cu o tusa poetica, destinul si trairile care nu se vad si nu se aud, decat atrunci cand sunt bine tusate si subliniate. Deocamdata stiti si voi ca sentimentele unei poete intotdeauna vor fi apreciate in functie de instabilitatea vietii in care traim, asa ca o barca care se plimba pe mare si nu poate fi nicidecum stabila. (Si mie mi-a trebuit un grad de  inconstienta si de visare cronica, atunci cand am scris volumul asta de poezii).

Oricum ar fi, scrisul este sensul existentei mele, dincolo de etichetele pe care ni le dau studiile si societatea si nu imi cer scuze ca gandesc, respir si negociez ca o poeta). Una peste alta, vor urma si alte surprize, pentru ca nu-i asa? in lumea celor ce scriu niciodata nu este moarte, plictis si pierdere de sine. Regasire, poate ca da….parc lumea copiilor 519parc lumea copiilor 514

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.