Performanța sunetului muzicii cu AVmall

 

logo Av mall

Sunetul muzicii este sunetul bunei noastre dispoziții, pe care o conștientizăm sau nu, și pe care o ascultăm de  dimineața până seara.

Muzica este cea care își face loc în orice colțișor din viața noastră și nu cred că există pe piața media, ceva mai mult așteptat decât muzica, cu tot ce  este legat de aceasta.  Cu sunetul muzicii socializăm mergând la concerte și  exteriorizând tot ce avem mai bun în noi, fiind cu antenele ridicate ori de câte ori avem nevoie de relaxare. Pe muzică suntem dezinhibați și avem parte de experiențe unice, practic nefiind nimeni care să nu fi trăit o dragoste mare pe melodia preferată.

De aceea chiar dacă conștientizăm sau nu, muzica este un aspect important din viața noastră, de aceea este importantă și calitatea sunetului, mai ales la concerte , filme și jocuri video. Aici deja vorbim de tehnologia sunetului care trebuie asigurată de un echipament audio- video performant, pentru a te bucura de adevărata calitate a produsului pe care îl consumi.

 Dacă ar fi să îmi aleg niște boxe, aș opta pentru boxele Davis Acoustics Atmosphere, care fac parte din tipul boxelor Sateliți Surround. Aceste boxe le poți găsi  pe site-ul AVmall.ro, unde  clienții pot alege dintr-o gamă largă de produse pe cele de care au nevoie.

atmosphere- boxeProfilul produsului

  1. Prețul  redus de la 2050,00 RON la 1390,00 RON, practic fiind 640 Ron pe care îi economisești,  reducerea fiind  de 32%
  2. Acest model face parte din seria Discovery a producatorului Davis Acoustics!
  3. Pot fi cumpărate și în rate
  4. Atmosphere sunt boxe bi-polar utilizabile in sistemul Home Cinema, gandite si fabricate sa amplifice efectul de surround.
  5. Atmosphere fiind boxe Bi-polar pot fi instalate pe perete la inaltime intre 1.80 si 2.40m
  6. Au 24 de luni garanție

boxe made in France

AVmall este în acest moment un agregator popular de produse, oferte și servicii din domeniul Hi-Fi si High-End. Eu am descoperit   magazinul online www.avmall.ro , care mi s-a părut o variantă bună la privitul filmelor de pe Home Cinema-ul meu de acasă și care este o alegere foarte bună, având în vedere raportul preț- calitate al produselor.

Pentru raftul meu plin de gadgeturi și unde stau toată ziua și îmi desfășor activitatea, aș alege niște boxe de raft, la un preț mult mai accesibil. Acestea nu îți înșală așteptările , având o calitate a sunetului de maximă performanță. Vorbesc aici de Boxele Dynavox TG-1000B-E, pe care le poți găsi pe alb, negru sau cireș și le poți alege în funcție de starea ta de spirit și de bugetul pe care îl ai la dispoziție, găsindu-le la prețul de doar 595 Ron.

boxe raft

Nu uita că la Showroomul AVmall, care este unul dintre puținele spații de prezentare cu adevărat profesionale din domeniul audio-video din România, poți găsi un portofoliu impresionant și de asemenea produse și servicii cu cel mai bun raport preț- calitate.

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.