Interzis la suspiciuni, liber la esențe tari

PARFUMURI

Esențele tari se păstrează în sticluțe mici. Ideea este că mă identific cu esențele  tari, numai atunci când mă simt în siguranță. Și numai când chimia esenței de parfum, se contopește armonios cu aerul curat de afară. Ca o femeie ce sunt, nu mă simt în regulă să fac confesiuni prea des, dar un parfum bun îți dă personalitate și valoare. Când mă dau cu parfumul preferat, unicul beneficiu este că devin o ființă  cuplată cu charmul de ieri și de azi al acelor actrițe, care și-au trăit viața conștientizându-și feminitatea. Nuanța parfumului pe care l-au purtat, le-a dat farmec și trecere la niveluri  foarte înalte.

Mie personal, îmi place să mă simt în siguranță si să fiu placută, deși nu reușesc tot timpul, ci numai când port parfumul preferat. Mă gândesc la spectacolul  simțurilor pe care îl dă unicul parfum  Aqua di Gioia, de la Giorgio Armani.   Cum mă simt în pielea mea când îl folosesc? Ca o gheișă ce are la îndemână arta de a seduce și arta de a fi unică pentru câteva ore. Căci da, nuanța unică a parfumului meu durează cateva ore. Emoțiile  mele sunt uneori lipite de sticluța de Aqua di Gioia, alte ori sunt amestecate cu finaluri de vară  și cu răsărituri trăite la malul Mării Negre.

Cert este că și atunci când pășeam în Piața Navona din Roma, tot acest accesoriu mi l-am pus. Deși sunt simplă,  am ca orice femeie o mică slabiciune pentru parfumuri de calitate. Le prefer pe cele fine, cele care spun o poveste  printr-un ton floral, rece și cuceritor. Parfumul unei dimineți în care eu stăteam la o masă  cu un croisant și o cafea italiană în față, îmi aduce aminte de gesturi și tonuri florale pe care nu le pot uita ușor.  Mi -au rămas fotografiile și dorința de a mă întoarce. Cum este să fii parfumată cu Aqua di Gioia?  Este ca o poveste specială cu un parfum și un  zâmbet… Poate nu știți dar atunci când port Aqua di Gioia, mă simt liberă și independentă.

Sunt redactor și soție, dar iubesc să fiu în centrul atenției și să fiu o inspirație pentru prietenele mele, cu alegerea mea în materie de parfumuri.

poze parfum 452

Atunci când  nuanța exotică și rafinată a parfumului Aqua du Gioia, în combinații de feromoni și amestecuri unice îmi ridică vibrațiile, atunci este clar că am făcut o alegere bună. Nu cred că există femeie pe lumea asta care să regrete că a purtat un  parfum, ce ne poate sugera   un ritual de împerechere sau un ritual sacru al feminității. De la  meditații, rugăciuni și până la ashramuri, o femeie le vrea pe toate, dar într-un mod unic și neapărat personalizat alături de tabieturile ei.

În transa olfactivă a parfumului purtat, eu una trec prin stări diferite simțindu-mă mai întâi vulnerabilă, ca o  scoică ce își caută identitatea  și o găsește într-un parfum  autentic și atipic. Și știu că folosind parfumul ca accesoriu,  nu îmi pot pierde amintirile, jurnalul, volubilitatea, roșul buzelor și filmul unor trăiri unice și relaxante. Nu  pot pierde faptul că aparțin universalității, că toate femeile o fac și că a purta un parfum, inhibă sentimente inutile și te fac să ai încredere în tine. Este totul despre coduri de feminitate, despre „The secret of woman”, despre flashuri si circumstante atenuante si despre compromisuri. Pentru ca barbatii au dreptate. Au incercat de la Facerea lumii sa descifreze femeia si au curs tone de cerneala, dar ea se defineste prin nonsalanta unui  parfum. Asa ca eu spun despre femeile cu  capricii, ca nu au rezolvare decat prin gesturi exotice. Estetica si exuberanta unei femei ii sunt iertate si permise, pentru ca, nu-i asa? ei i se iarta totul…

parfum - akhbarak.net

 

Copilul -femeie, sau femeia cerebrală, este atât simplă cât și sofisticată cu Aqua di Gioia. Și așa cum ne învață și cunoscătorii „less is more”.  Nu îmi rămâne decât să port ținuta all black, alături bineînțeles de Aqua di Gioia, parfumul meu preferat.

Acesta conține:

Ca note de bazăcedru, labdanum, zahar

Note de mijloc
  • bujor
  • iasomie
  • piper
Note de varf
  • lamaita
  • menta
Timpul zilei
  • Zi

Și vreau să vă pun în temă și cu  situl pe care puteți găsi parfumul meu și nu numai. Poți intra pe situl infinitelove.ro, unde găsești o multitudine de parfumuri ce se pliază pe nevoile și personalitatea celor mai diferite gusturi. Cei de la Infinite Love prezintă parfumuri de damă, bărbătești, dar și unisex, deci îi poți cumpăra și jumătății tale un astfel de cadou unic.

Cu magazine în București, în restul țării, dar și online și cu o echipă de profesioniști alături, cei de la Infinite Love sunt pregătiți să te ajute să-ți găsești parfumul favorit din peste 200 de esențe. Aici poți găsi cele mai de top branduri  la prețuri foarte bune. Sloganul  după care se orientează situl Infinitelove.ro, este legat de faptul că esența pe care o folosești te definește. Nu sticla, nu eticheta, nu prețul, ci esența. Astfel oricând, oriunde și mai ales cu orice ocazie, poți accesoriza apariția ta cu un parfum unic, care este special pregătit pentru tine.

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Un gând despre „Interzis la suspiciuni, liber la esențe tari”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.