Storcătorul Hurom- Juiceul îți dă silueta de vis

 

hurom-h-ai-5

M-am gândit să mă pun la cură de slăbire și pentru asta, sucurile naturale sunt un must have. Nu mă întrebați dacă  mi-a ieșit și în alte dăți, pentru că tot procesul de slăbire este cu du-te – vino. Efectele se văd în centimetri și mai puțin în kilograme, zic eu. Ca să dai jos kilograme, îți trebuie voință de hipopotam și puterea lui Samson. Sau cum era? să arăți ca o puștoaică, să muncești ca un cal și să fii prezentă peste tot. În lumea de azi, femeia trebuie să îndeplinească standarde de viață înalte și să corespundă și ca lățime, lungime și centimetri. Nu contează că te-ai născut cu șoldurile late, tu trebuie să le ai înguste. Dar femeia trebuie să accepte că așa a lăsat-o Mam natură și că șoldurile ei nu se vor micșora, chiar dacă ține cure interminabile de slăbire. Ei, ce să-i faci? Maman și bunica mie mi-au lăsat o moștenire genetică, direct proporțională cu ceea ce mănânc. Așa incât nu pot să uit niciodată zicalele- că tot ce e bun îngrașă, tot ce este plăcut este interzis, și o minune nu ține mai mult de trei zile.

Storcătorul Hurom are cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime

Nu vă zic mai mult decât că am apelat la Hurom, un storcător de fructe de foarte bună calitate. Mi-am zis că trebuie să o fac și pe asta. Hurom este inventatorul Slow Squeezing System, un sistem inovator de stoarcere lentă așa cum este acest Storcator prin presare la rece, Hurom. Vă dați seama câtă performanță poate să existe în acest storcător și faptul că sucul se obține fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari. Și fără aerarea acestuia, cum se întâmplă în cazul storcătoarelor centrifugale.

În ziua de azi, cei carora nu le place mișcarea, preferă comoditatea și stilul de viață mai puțin sănătos. M-am gândit de multe ori să trec pe sucuri din iarbă de grâu, căci așa cum știți, verdele este un bun antioxidant. Și plantele verzi nu sunt decât o hrană eficientă pentru corpul nostru. Am mai adăugat morcovi, tomate și citrice și niscaiva iaurturi dietetice și uite ce a rezultat – un coctail de fructe și legume, proaspete, gata de pus în storcătorul Hurom. Unde mai pui că Hurom, rimează cu Hurem- cadâna, așa că dacă îl folosim, o să fim frumoase și de succes ca Hurem din Suleyman Magnificul…

Trăiește sănătos și pielea ta îți va mulțumi!

Pe mine tot ce mă interesează este să se păstreze proprietățile naturale ale sucului, fără a le distruge structura naturală. Așa că am descoperit că spre deosebire de storcătoarele de mare viteză, storcătorul Hurom  păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții și antioxidanții.

Mi-am propus de asemenea să mă bucur de micile momente de relaxare și să încetinesc ritmul vieții, prin sinapsa naturistă a sucurilor și a modului de trai minimalist. Și am descoperit că m-am schimbat… Mi-am schimbat și stilul de gândire, procesul fiind benevol. Nu trebuie să faci parte din comunitatea Amish, sau cea a vegetarienilor, ca să te duci în zona de autoconservare și de trai la un nivel eficient și naturist. Așa că m-am înfrumusețat și pe dinăuntru și pe dinafară. Ridurile s-au redus, cearcănele nu mai sunt acolo și mintea a devenit clară și aerată. Așa ca sucul meu. Dacă combini procesul antioxidant cu apa și cu sucurile naturale, rezultă o schimbare în bine, pe care nu o sperai. Sau  care nici prin cap nu îți trecea că o să se întâmple.

Rezultă centimetri în minus, piele elastică și strălucitoare, chiar fără operații estetice costisitoare și diete interminabile la nutriționist. Cheia succesului? Performanța binelui se obține în pași mici, prin sistemul picătura chinezească și  prin calea de mijloc în alimentație. Plus sucurile colorate și naturiste, care nu au dat greș niciodată. Un tips – Nu exagerați cu curele de slăbire și alegeți performanța tehnologică, pusă în prim plan de storcătorul Hurom.

 

Numarul 1 la nivel mondial în domeniul storcătoarelor, Hurom este un storcător care a atins perfecțiunea care nu ține doar de marketing, dar ține de un mod de viață. Și care vrea să ne devină un obicei și o disciplină în alimentația noastră.  Această metodă de stoarcere lentă prin presare la rece a fost patentată de HUROM. Succesul ca dispozitiv medical a impulsionat echipa de cercetători HUROM, să se concentreze pe îmbunătățirea continuă a caracteristicilor acestui produs. Deci gândiți-vă cât de practic este să bei niște sucuri și să te cruți de la nenumărate cheltuieli în domeniul esteticii și al sănătății.

logo HUROM.

Cam așa ar arăta o dimineață perfectă, cu micul dejun inclus, alături de un juice de portocale dat prin storcătorul Hurom. Și dacă ești o mămică vitează, să știi că îți poți duce la un nivel de certitudine mesele bebelușului tău, oferindu-i sucuri și mâncare pasată, date prin acest storcător, care are și funcția de blender.

juice ;i soare

Diminețile sunt perfecte, comode și destresate cu un storcător Hurom. Sucurile scumpe nu mai sunt decât o practică și un obicei sănătos, pentru femeile suple, care se iubesc pe ele. Așa încât vă veți iubi viața voastră, mai mult decât oricând!

Articol scris pentru Superblog 2018

 

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.