căderi în gol

Atunci când ştergi praful din casă, ştii. Ştii şi unde ai renunţat, unde ai făcut compromisuri, unde ai mers mai departe şi unde ai ignorat, lăsând impresiile să facă ce vor. M-am întrebat uneori de ce alegem să ne minimalizăm realizările şi de ce ne considerăm uneori acele fiinţe care nu vor să conştientizeze că ele sunt cele mai importante persoane din viaţa lor. Recunosc că toată viaţa mi’a plăcut filozofia şi uneori am rămas uimită de înţelepciunea ei, fără greşeli mari în modul de abordare al #vieţii.

Filozofii sunt cei care au avut cea mai mare dreptate în chestiunile de viaţă, sub toate aspectele ei. Şi de aceea nu îmi  plac chestiile politice sau complicaţiile fără sens. Pentru că de fapt, ceea ce trăim noi în viaţa de zi cu zi a mai fost spus şi a  mai fost judecat înainte, încă de acum câteva mii de ani. Şi aceasta au făcut’o oameni luminaţi care şi’au dedicat toată viaţa unei filozofii, care este greu de combătut. Îl amintesc aici pe Pitagora, Aristotel şi toţi filozofii antici.

652x450_123998-de-ce-iubesc-femeile-sa-faca-ordine-si-curatenie-in-casa

Deci, nimic nou sub soare. Nu s’a schimbat nimic, decât propriul drum pe care merge fiecare din noi.  Şi atunci mă întreb de ce ne place să ne minimalizăm realizările, când singurul lucru nou sub soare, este propria persoană!!  persoana ta  este lucrul de care nu poţi face abstracţie, nu poţi scăpa de ea şi  ignora, fiindcă ea este însăşi realitatea lucrurilor.

ganduri wordporn

A te lupta cu ceilalţi ca să arăţi cât de bun eşti – deşi tu ştii cum eşti- este din start o cedare a puterii în favoarea  celuilalt. Este ca şi cum i’ai spune că tu nu valorezi nimic şi că el valorează totul.

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.