Unghii de vis și femeia deține puterea

Visul colorat al femeii este manichiura impecabilă, acel detaliu care face diferența între o femeie îngrijită și o altă femeie care a uitat de ea.  Indiferent că suntem mame, studente, femei de 40 de ani sau de 80, nu trebuie să ratăm îngrijirea unghiuțelor și plinătatea momentului aceluia în care știți voi, ne simțim unice și răsfățate. Nu trebuie să ratăm cocktailul de culori fine care ne stilizează unghiile, dar eu prefer nuanța de roșu, atunci când merg la evenimente, conferințe, nuntă sau botez. Roșul este ideal și este nuanța femeii fatale. Este nuanța senzuală care  încinge spiritele și este un mic păcat pe care mi-l asum alături de dulcea  stare de bine.

eva.ro

Dacă alegi să mergi la salon, atunci va fi o mare diferență de stil, față de faptul că  îți faci manichiura  acasă. De fiecare dată când socializăm, privirea persoanei din fața noastră cade pe acest mic detaliu, care este manichiura și care stârnește controverse, indignări, admirație și multe multe gânduri, mai ales sexului opus. Din punct de vedere comportamental nu avem de ales, pentru că  așa suntem construiți  – noi femeile să strălucim ziua prin curățenie și unghii cât mai colorate (sau de ce nu, nude) iar bărbații să aibă ultimul cuvânt. Și în final ei sunt admiratorii noștri, pricina și boldul care ne înțeapă la fiecare abatere de la îngrijirea personală! Și astfel micul univers al femeii și concepția ei despre îngrijire poate să difere de la o persoană la alta.

Eu nu mi-am făcut niciodată construcție de unghii cu unghiuțe lungi  stil ghiare de pisică, pe care unele din noi ne -o facem, dar nu știu dacă mai poți munci și altceva  cu unghiuțele care sunt pe post de para trăznet. Ești o mică pisică dacă ai astfel de unghii, dar cum știți și voi „pisica blândă zgârâie rău”!

pinterest

Apoi mai este stilul construcții de unghii clasice, cu nuanțe nude, pe care am văzut că îl poartă personalități ca Kate Middelton  – un lac transparent sau un lac într-o nuanță delicată. Dar aici este vorba de eticheta Casei regale, care îi permite lui Kate Middelton să poarte doar tonuri naturale. Am remarcat forța pe care ți-o dă simplitatea și transparența feminității. Less is more în industria frumuseții.

pandaria.ro
pandaria.ro

Stilul nude l-am adoptat și eu de multe ori, dar mi-ar plăcea să încerc și o construcție de unghii – eventual acasă, ca să- mi fie lejer răsfățul îngrijirii. Vreau să vă spun că cei de la Pinknails.ro cu ajutorul brandului Victoria Vynn, oferă produse de îngrijire pentru mâini și unghii, care vor arăta senzațional. Rețeta lor de succes?

  • Formulă inovatoare ce nu provoacă alergii
  • Culori cremoase foarte pigmentate
  • Rezistență îndelungată

mix-bijou-7_8395764

 

De pe situl lor poți să îți achiziționezi  lampe UV, șabloane de construcție, pensule, tipsuri (unghii false, în cazul în  care ești adepta lor).

VV_Pure_3097x1333 (1)

Poți achiziționa oje semi permanente, geluri UV de sigilare, de pictură, geluri UV de bază, cât și kituri unghii cu brandul Victoria Vynn. Nu uita că pe situl Pinknails.ro, poți găsi și pachete Promo de la diverse branduri.

În caz că nu ai un hobby, poți începe să înveți să îți faci  manichiura  acasă, sau chiar să o faci și prietenelor tale și astfel poți să faci cu lejeritate un ban în plus.

Femeia este o ființă jovială și nuanțată în  tonuri și stări care te farmecă. Ea se regăsește în stilul ei hippie și dezmățat, în plimbările lungi pe malul mării, unde  răsăriturile se unesc cu apusurile. Undeva unde  marea cu pietrele ei  colorate sunt o parte a comorii,  pe care ea femeia  le ține în mâini, așa  ca să nu  își piardă parfumul primordial al lumii.

Și când prin grilajele de la gardul școlii se întrevede fata cu rucsacul de școlăriță în care își ține cărțile… atunci când profa uită că ea este  o fată care are unghii mai sofisticate decât mama ei…

Și mai este femeia  care îngână oamenii, atunci când ea este o bună ascultătoare a lumii, dar care  mai aruncă și un ochi pe situri de frumusețe, comparând, examinând și luând decizii, despre cum  trebuie să arate unghiile ei.  Că oricum indiferent că ești rustică, adepta city- breakurilor, fashionistă sau o liber cugetătoare, știi că ești bine pentru că binele trece și prin unghii.  Unghiile tale de efect roșii, galbene sau roz ca brioșele din copilărie,  nu mint despre tine și stările tale ce se schimbă de la o zi la alta.   Așa  ai tu o mudră după care te ghidezi, un tatuaj pe unghii (numai  ca să nu ți-l faci pe inimă, pentru că pe unghii starea de spirit nu doare și imaginea ta dă bine♠♠♠) .  Lucrul ăsta  îți declanșează   declicul ce te ține strașnic de  fericită. Și  nu numai atât: unghiile colorate  te-au obsedat încă de pe vremea  în care erai  de o șchioapă. Știi povestea cu cerceii și cu oja, nu?

-Cireșe, cercei sau unghii colorate?

-Mai bine unghii perfecte!

Autor: ialinascrie

All of me loves all of you ... with words and pepperment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.